Про це підозрювані повідомили в інтерв'ю виданню "Московський комсомолець".

Заур Дадаєв показав членам Громадської спостережної комісії сліди від наручників і кайданів, заявивши, що провів дві доби скутим і з пакетом на голові.

"Весь час кричали: "Ти вбив Нємцова?". Я відповідав, що ні. У момент затримання я був з товаришем, з моїм колишнім підлеглим Русланом Юсуповим. І вони сказали, що якщо я зізнаюся, то його відпустять. Я погодився. Думав, його врятую, і мене до Москви довезуть живого. А то б трапилося зі мною те ж, що з Шавановим. Він же нібито підірвався на гранаті", — сказав Дадаєв.

Читайте також: Путіну зручно знаходити "чеченський слід" в гучних убивствах, — Bloomberg

За його словами, він думав, що в Москві на суді розповість про свою невинність, але суддя не дав йому слова.

Також правозахисники поговорили з братами Губашевими. За словами Шагіда, він і його брат Анзор були затримані в ніч на 7 березня при в'їзді в Малгобек, куди вирушили, аби з'ясувати причини затримання їхнього троюрідного брата Заура Дадаева.

"Я чув, як сильно били брата, що робили з ним. Потім нас кудись повезли, але це десь недалеко, дороги я бачити не міг. Там був кабінет, і там знову били", — заявив він.

Читайте також: Я здогадуюсь, хто замовник, — адвокат Нємцова

"Потім вони зажадали, щоб я сказав, що ми вбили Нємцова. Потім нас знову кудись везли. Я так зрозумів, що вже літаком, але весь цей час я був з мішком. Його зняли тільки в Москві", - додав Губашев.

Заявивши про те, що вони з братом невинні, він попросив членів ГСК розібратися, чому їх з братом били і чому вони в СІЗО.

Нагадаємо, Бориса Нємцова застрелив невідомий 27 лютого у Москві поблизу стін Кремля.

Басманний суд Москви заарештував п'ятьох осіб, яких звинувачують у вбивстві Нємцова.

Заур Дадаєв, якого обвинувачують у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова, дав зізнавальні свідчення.