"Франція – тужливе місце, я думаю, що французи ситі по горло. Відсутні будь-які переконання. Здається, що уряд не знає, як робити свою роботу", – цитує Деапрдьє сайт телеканалу Notele.

Також він розкритикував президента Франції Франсуа Олланда, наголосивши, що у нього не достатньо досвіду для керування країною.

Із пресою актор зустрівся на кухні свого будинку в бельгійському місті Нешен, яке він обрав тому, що тут живуть його друзі та йому подобається місцеве м'ясо. Депардьє має намір відкрити ресторан неподалік від Нешена. Він наголосив, що у Бельгії не має мети просто «робити гроші», тому вже платить податок в розмірі близько 50% від своїх доходів до місцевого бюджету.

Нагадаємо, російський Президент Володимир Путін підписав указ про прийняття до громадянства Росії французького актора Жерара Депардьє.

Раніше французький актор Жерар Депардьє в розмові з президентом Франції Франсуа Олландом заявив, що головною причиною його від'їзду з країни стали не високі податки, а "жахливі" засоби масової інформації.