"Прокуратура надасть докази суду, а суд вже буде оцінювати, чи це буде кримінальне провадження або просто будуть критично оцінюватися ці докази. Свідкам, тим же співробітникам міліції, вона повідомляла про те, як себе потрібно вести і що потрібно розповідати", — розповів Стельмах.

Читайте також: Свідчення "врадіївської жертви" Крашкової підтвердили речові докази

Водночас, прокурор Наталія Висоцька підтвердила, що під час досудового слідства згідно з протоколами двом свідкам оперативної групи, які перебували на чергуванні з Дрижаком , дзвонила Юлія Ткачук і, додає прокурор, вказувала на деякі обставини, які необхідно відзначити при допитах.

До слова, раніше Юлія розповіла, з якої причини вона проходить свідком у кримінальній справі.

"У Крашкової з моїм батьком протягом двох-трьох років були інтимні стосунки. Коли ми про це дізналися, то вирішили, що треба це якось вирішувати. У мене з нею були бійки, були скандали", — сказала дівчина.

На думку Ткачук, через це Ірина Крашкова мститься їй.

Як відомо, 26 червня троє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки. Жінці вдалось вижити, вона упізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Спершу правоохоронці намагалися приховати злочин. Це викликало масові протести у Врадіївці. Люди навіть взяли штурмом місцевий райвідділ.