Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Максим Баландюх.

“Був шойно у Шевченківському районному суді Києва. Бачив адвоката Олега Панаса Тетяну Козаченко і його матір. Адвокат сказала, що впродовж ночі так і не змогла зустрітися із Олегом… Їй пообіцяли зустріч із Олегом у СІЗО, тому направлялася туди”, - написав Баландюх.

За словами адвоката Тетяни Козаченко, на фотографа заведена справа на 220 сторінок із сорока свідченнями, втім вона не впевнена, що усі вони стосуються Олега.

Суддя Наталія Волокітіна має намір провести засідання у формі відеоконференції, аби не привозити Олега у суд і не дати можливості йому побачитися з адвокатом. Правозахисниця натомість буде наполягати, аби засідання таки пройшло у приміщенні суду.

Наразі не відомо, коли відбудеться засідання і в якій формі.

Нагадаємо, засідання суду у справі фотографа Олега Панаса, якого звинувачують в побитті “Беркута” 1 грудня, мало відбутися сьогодні о 12:00, втім, обвинуваченого не привезли із СІЗО.

Раніше повідомлялося, що львівського фотографа і активіста Євромайдану Олега Панаса востаннє бачили вчора близько 13:00 на вулиці Городоцькій. Тоді двоє людей кинули його до авта, після чого він зник.

У міліції сказали, що хлопця не викрали, а затримали і не якісь там невідомі люди, а слідчо-оперативна група.

Проти Олега відкрили не менше чотирьох кримінальних проваджень, одним з яких є порушення громадського порядку в Києві. Йдеться про штурм Банкової.