Також іншими постановами комісія зареєструвала 22 міжнародних спостерігачів від Українського конгресового комітету США та 30 спостерігачів від міжнародної громадської організації "Центральноєвропейської групи політичного моніторингу”, а також 2 від міжнародної організації "Європейський центр геполітичного аналізу”.

ЦВК зареєструвала спостерігачів від Національного демократичного інституту міжнародних відносин (4), Європейського центру "За сучасну Україну” (4), а також від Литви (5), Польщі (124), США (2), Нігерії (10), від посольства Франції в Україні (5), посольства Швеції в Україні (3), від посольства Парагваю (1) та від посольства Білорусії (2).

Відтак, на сьогодні ЦВК зареєструвала 3131 міжнародного спостерігача, які представляють 29 міжнародних організацій.

Нагадаємо, за даними другого проміжного звіту спостерігачів за виборами в Україні, який оприлюднило Бюро з демократичних інституцій та прав людини ОБСЄ, зловживання адміністративним ресурсом зафіксовано у понад 20-ти випадках у більше, ніж десяти областях України.

Спостеріагачі додають, що більшість таких випадків, за даними Місії спостереження за виборами ОБСЄ/БДІПЛ, спрямовані на підтримку Партії регіонів або її кандидатів.