"Тимошенко зазначила, що хоче, щоб її заносили до суду за допомогою ношів", - йдеться у повідомленні відомства.

У службі запевняють, що Тимошенко хоче, аби всі бачили, як її заносять на ношах.

"На уточнююче запитання, чому саме ноші (адже вона, як правило, користується ходунками) засуджена зазначила, що так треба, і всі присутні повинні це побачити", - зазначили у пенітенціарній службі.

Лікарі не бачать потреби у ношах, бо Тимошенко може самостійно пересуватися.

"Станом на 18 лютого лікарі ЦКЛ не вбачали потреби використання ношів, адже засуджена взмозі самостійно пересуватися, зокрема за допомогою ходунків", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, до суду почали викликати свідків у справі про причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня. Але всі три засідання відбулись без обвинуваченої.

Як відомо, екс-прем'єрку Юлію Тимошенко підозрюють у причетності до вбивства Євгена Щербаня у 1996 році. Вона назвала звинувачення відвертою неправдою.

Генпрокурор України Віктор Пшонка заявив, що інформація про причетність колишньої прем'єрки Юлії Тимошенко до організації вбивства нардепа Євгена Щербаня була озвучена ще 12 років тому. Проте Тимошенко всіляко уникала відповідальності.

За словами другого Президента України Леоніда Кучми, у його часи президентства прокуратура не мала доказів причетності Юлії Тимошенко до вбивства нардепа Євгена Щербаня.