Читайте також: Дрижак продовжує наполягати, що у ніч зґвалтування був у райвідділі

"Мій підзахисний, дивлячись мені в очі, сказав: "Думаю, що слідство розбереться, свого часу опинюся на волі і буду знову працювати в міліції ". Моє завдання, як і у прокурора - знайти істину", - сказав адвокат Володимир Клименко.

Нагадаємо, рішенням суду також арештований заступник начальника Врадіївського райвідділу міліції. Він пробуде під арештом до 31 серпня.

Як відомо, на Миколаївщині затримали працівника правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

У містечку, де два міліціонери зі спільником зґвалтували і мало не вбили 29-річну Ірину Крашкову, тривають акції протесту. І навіть дещо запізніле втручання МВС і Генпрокуратури не може заспокоїти людей.

У зв'язку із резонансним зґвалтуванням Україною прокотився ряд протестів. Більшість вимагає покарання для ґвалтівників та звільнення міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Через події у Врадіївці затримали заступника начальника місцевої міліції, йому інкримінують підозру у приховуванні злочину.