На прес-конференції в суботу він підтвердив, що всього постраждали 10 людей, ще одна 17-річна дівчина загинула. Більшість потерпілих, у тому числі двоє прооперованих, знаходяться в Луганській обласній клінічній лікарні.

Заступник міського голови Луганська Олександр Ткаченко підкреслив, що міськрада вирішила надати сім’ям постраждалих матеріальну допомогу — по 5 тисяч гривень кожній. Крім того, міськрада бере на себе організацію похорону загиблої дівчини, студентки Луганського коледжу технології та дизайну.

Начальник ЦГЗ УМВС України в Луганській області Тетяна Погукай на прес-конференції розповіла, що затриманий водій автомобіля в кінці 2011 року був позбавлений водійських прав. Протягом минулого року щодо нього періодично складали адміністративні протоколи за перевищення швидкості, а також водіння в нетверезому стані.

Винуватець ДТП — випускник юридичного факультету одного з луганських вузів, проходив ознайомчу практику в міліції та прокуратурі. Він одружений, має 6-річну доньку.
— керівник прес-служби облуправління МВС Тетяна Погукай

Прокурор Луганська Ігор Рєдін підтвердив, що порушено кримінальну справу щодо водія автомобіля, який скоїв наїзд на групу людей, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Раніше "Інтерфакс" повідомляв з посиланням на джерело у правоохоронних органах, у крові винуватця ДТП знайшли сліди психотропних речовин.

Сайт "Подробності" повідомляє, що всі постраждалі — 1990—1996 років народження. Вони стояли біля кіоску із солодкою ватою, який пробив автомобіль.