"Сьогодні працівники прокуратури двічі навідувалися до лікарні, де перебуває Юрій Луценко. Втім, отримати від нього інформацію протягом дня було неможливо, оскільки, як стверджували лікарі, він спав, а, отже, не міг дати свідчення", - повідомила прес-служба столичної прокуратури.

Прес-секретар прокуратури Києва Яна Соболевська сподівається водночас, що отримати свідчення від Ірини Луценко вдасться тоді, як тільки вона знайде для цього час.

Нагадаємо, вчора Києво-Святошинський суд Київської області засудив Ігоря Мосійчука, Володимира Шпару та Сергія Бевза до 6 років позбавлення волі. Так званих "васильківських терористів" визнали винними в намірі скоїти вибух пам'ятника Леніну в Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році.

Після винесення вироку розпочалися сутички активістів із "Беркутом". Бійка спалахнула після того, як люди заблокували виїзд, щоб автозаки із засудженими не могли виїхати. Внаслідок сутичок активістів із "Беркутом" постраждали 11 протестувальників, журналісти, правоохоронці та Юрій Луценко.

Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко досі перебуває у реанімації в одній з київських клінік. Зараз стан здоров'я екс-міністра внутрішніх справ України середньої тяжкості. Про це повідомила його дружина Ірина Луценко.