"Не викликає сумнівів, що цій людині західні спецслужби дали завдання дестабілізувати ситуацію. Прикриваючись подіями в Слов'янську, де є загиблі і поранені, він думає тільки про свої корисливі інтереси", – заявив Сергій Аксьонов, про що сказано в коментарі Ради міністрів Криму на Facebook.

Читайте також: Джемілєва не пустили в Москву

Самопроголошений кримський прем'єр вважає, що Джемілєв намагається штовхати свій народ на неадекватні дії, які можуть погано закінчитися для представників усіх національностей.

Тому нехай усвідомлює, що потрібно думати про людей, а не про свої матеріальні вигоди, перш ніж братися за виконання чергового доручення західних господарів, – йдеться у зверненні "голови" Республіки Крим.

Аксьонов наголосив також, що кримська влада нікому не дозволить створювати провокації, виходячи з чого, не допустить Мустафу Джемілєва на територію Республіки.

До речі, згідно з доказами незалежних експертів та громадських діячів Росії, на "референдумі" у Криму 16 березня за приєднання до Росії проголосувало максимум 60% мешканців при явці на голосування 30-50%.