"Як глобальний майданчик для електронної комерції, компанія eBay повинна мати можливість пропонувати своїм клієнтам безперебійне обслуговування на всіх ринках, де ми працюємо. Шкода, що в даний момент ми не можемо надати нашим клієнтам в Криму підтримку на високому рівні", — повідомляє прес-служба компанії.

Читайте також: США послабили санкції щодо Криму

"Ми повідомили всім клієнтам в Криму про ситуацію, що склалася, і наша служба підтримки готова надати допомогу кожному з них. Ми приносимо вибачення за доставлені незручності і з нетерпінням чекаємо моменту, коли обставини в регіоні поміняються, щоб повернутися в Крим і забезпечити стабільну роботу всіх наших сервісів", — йдеться в повідомленні eBay.

Нагадаємо, США, Канада і ЄС в середині грудня ввели санкції щодо Криму з метою блокади будь-якої економічної активності, пов'язаної з півостровом. Громадянам США і американським компаніям заборонено експорт товарів, послуг і технологій у Крим. Під забороною опинилися також американські інвестиції на півострів, а також імпорт кримських товарів і послуг.

Міжнародні платіжні системи MasterCard та Visa повідомили російські банки про необхідність призупинення операцій з картками на території Криму.

Міжнародний сервіс PayPal, який дозволяє клієнтам оплачувати рахунки і покупки в інтернет-магазинах, припинив обслуговувати жителів Криму.