Про це Мосійчук заявив у кулуарах парламенту перед засіданням фракції.

Мені достеменно відомо, що один із замовників вибуху і теракту під верховною Радою, був в Адміністрації Президента 30 серпня. Я вимагаю від міністра внутрішніх справ Авакова Арсена Борисовича — йому це також відомо — оприлюднити прізвище цієї людини, затримати цю особу і з’ясувати — з ким і про що 30 серпня розмовляла ця особа в Адміністрації Президента і чому наступного дня трапився терористичний акт під Верховною Радою,
— заявив нардеп.

За його словами, його арешт — це помста Президента України Петра Порошенка за принципову позицію депутата та Радикальної партії.

"Порошенко зараз, арештовуючи мене і грубо фальсифікуючи це відео, мститься за те, що я знав і за те, що я оприлюднював. Мститься за позицію по Закарпаттю, мститься за позицію по 31-му числу, мститься за все, що я говорив і буду говорить, але знайте — я не замовкну ніде", — зазначив він.

Пізніше Мосійчук додав, що у Адміністрації Президента у переддень сутичок під Радою був колишній народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Кривецький.

За мій арешт голосувало 3 свободівця. Я знімаю з себе всі зобов’язання і заявляю, що Кривецький на псевдо Пупс був на Банковій 30-го числа — кримінальний авторитет. Говорив з Ложкіним,
— підкреслив він.

Нагадаємо, за словами народного депутата Ігоря Мосійчука, жодного хабаря він не отримував, а відео, яке було оприлюднено у Верховній Раді у четвер — монтаж.

Перед цим народні депутати проголосували за рішення позбавити недоторканності і дозволити арешт члена "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука.

У четвер у Верховній Раді Арсен Авакова прозвітував про розслідування кривавих сутичок під Верховною Радою.