До 1995 року цим колючим дротом від зовнішнього світу відгороджували американську військову базу сформовану після другої світової війни. Зараз же – це ще й чітка межа між сірими буднями та безперервним драйвом, де ви сповна відчуєте усю насолоду від життя.

Щороку з різних куточків планети на NATURE ONE зїжджаються десятки тисяч шанувальників шалених ночей. Ближче до вечора на головних сценах вечора зявляються провідні ді-джеї світу зі своїми популярними сетами. Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Markus Schulz – далеко не повний перелік монстрів електронної музики, які із задоволенням виконають ваше бажання поринути у безперервне звучання улюблених сетів.

Читайте також: Creamfields — фестиваль електронної музики, заснований у Великобританії

Славиться NATURE ONE своїм гігантським кемпінгом. Єдине правило містечка – не нищити навколишнє середовище. Все решта – без обмежень. Кожен відривається і проводить час, як заманеться. Веселощі тривають без зупину.

А далі, із заходом сонця, усі як один підтягуються на танцювальні майданчики де ви знову опинетесь в епіцентрі електронних ритмів Європи.