"У двох експертизах порівнюють записи Надії, котрі були зроблені під час її допиту (коли вона була прикована до батареї) з матеріалами, які є у справі для того, щоби встановити голос та ідентифікувати її як Надію Савченко", — сказав він.

Також він розповів, що є нова інформація – слідство задовольнило клопотання захисту про прилучення до матеріалу справи відеозапису так званого Єгора Русского – мера міста Лугутіно в "ЛНР". На основі допиту буде вимагатись проведення очної ставки із Надією, оскільки саме він був присутнім при взятті її в полон і дуже важливим є час, коли вона опинилась в полоні і була переміщена на базу воєнкомату у Луганську.

Також ми будемо вимагати очної ставки із Плотницьким, оскільки він передавав її із рук в руки 23 червня російським спецслужбам, — повідомив Фейгін.

Нагадаємо, звинувачення в екстремізмі виникне, якщо дійде до перевірки твітів Марка Фейгіна про Савченко щодо окремої колони, якою він йшов у день панахиди за Нємцовим. Таке будуть вважати екстремістським. Про це сказав адвокат Марк Фейгін у ефірі Телеканалу новин "24".