“Чесно скажу, моя справа писати пісні. Продюсер вже знає все про гроші - як це буде і скільки. Мені здається, що там купити квиток в Баку - купив, поїхав собі”, - каже представник України на "Євробаченні 2012" Гайтана.

З понад 20 претендентів захищати жовто-блакитні кольори в Азербайджані, журі та глядачі обрали саме цю виконавицю. Трохи не вистачило підтримки Максу Барських - він отримав другий результат.

“Порівнювати дуже складно, артисти, які працюють на сцені 10-15 років, і артист, який 3-й раз виходить на сцену. Порівнювати сумну пісню із швидкою - це різні емоції. Знаю, що закон завжди один - кого більше знають, хто більше зробив роботи - за того і більше голосів віддають”, - сказав продюсер Гайтани Едуард Клім.

“Вона гідно могла представляти Україну і в минулому, і позаминулому році. Я слухав ті пісні, які співали француженка, швейцарці та інші представники, які вже відібрані у різних країнах, в неї набагато краще”, - каже поет, член журі національного відбору Юрій Рибчинський.

Нагадаємо, "Євробачення-2012" відбудеться у травні цього року. Гайтана візьме участь у другому півфіналі 24 травня. За два дні після цього - фінал, у якому візьмуть участь конкурсанти з 26 країн.