"Так все швидко закінчилося, а ми тільки розігрілися. Спасибі всім за теплі слова. Це додає сил))) Let the music play! Я отримала багато задоволення від участі, конкурси — штука непроста, але запальна. Для мене це стало прекрасним досвідом! Є над чим подумати і є над чим працювати", — розповіла співачка на своїй сторінці в Facebook.

"Як на мене, Гайтана дуже гідно виступила. Трагедії зі свого 15-го місця вона точно робити не буде. А взагалі шансів на перемогу у нас було мало, адже які були прекрасні в цьому році представниці від Росії. Особисто я 20 есемесок відправив за "Бурановських бабусь" і на місці шведки Лорен віддав би їм свою перемогу", — зазначив Валід Арфуш, заступник гендиректора Національної телекомпанії України.

Також нічого ганебного в тому, що Україна зайняла 15-е місце не бачить і гендиректор "Першого національного" Єгор Бенкендорф.

"Це ще добре, адже всього було 42 країни-учасниці. Ми взагалі могли до фіналу не вийти, а 15-е місце — гідний результат", — сказав він.

Цікаво, що українську конкурсантку привітали срібні призерки конкурсу — "Бурановські бабусі". Вони подарували Гайтані настоянку на травах і красиву хусточку.

Нагадаємо, Гайтана на пісенному конкурсі отримала 65 балів і посіла 15 місце. Переможницею стала співачка Лорін, яка представляла Швецію.