"Газета.Ru" з посиланням на свої джерела повідомляє, що Парінов, відомий в праворадикальних колах як "Румун", переховується від слідства вже більше шести років і може бути причетний до цілого ряду резонансних вбивств у Москві.

"Якщо це був Парінов, він цілком міг би розправився з охоронцями, злякавшись затримання співробітниками міліції. Він усвідомлював, що за сукупністю скоєних злочинів він, у випадку піймання, може бути засуджений до тривалого тюремного ув'язнення або довічного позбавлення волі", – відзначає джерело видання у правоохоронних органах Росії.

Як відомо, угрупування ПРО-88 існувало з кінця 90-х років, а згодом деякі учасники, зокрема, Парінов, об'єдналися для створення терористичної організації, яка брала на себе відповідальність за скоєні злочини під абревіатурою БОРН ("Бойова організація російських націоналістів").

Нагадаємо, 26 вересня у столичному ТРЦ "Караван" грабіжник вбив трьох охоронців, ще один поранений.

Вчора, 2 жовтня, видання Forbes.ua повідомило, що, згідно із даними джерела у МВС, вбивство трьох охоронців скоїв російський кілер, на рахунку якого, за непідтвердженими даними, 18 жертв.

У МВС спростували інформацію, що убивця з "Каравану" – кілер з Росії.