Окрім того, секретар Київради обіцяє нові стадіони школам, а також стипендії кращим школярам шкіл Деснянського і Дніпровського районів Києва. Більше того, за її словами, вона забезпечує школярам відпочинок, зокрема, в "Артеку".

Водночас, на своїй сторінці у Facebook депутат від БЮТ Олександр Сочка написав, що сьогодні, 17 вересня, на Лісовому масиві біля одного з будинків побачив лавочку Гереги. Очевидці відзначають, що такі лавки встановлені по всьому Деснянському районі.

"Сьогодні на Лісовому масиві біля одного з будинків побачив таку лавочку. Здалеку здалося, що там написано як то буває: Обережно, покрашено. А нє, це власниця Епіцентру вступила у конкуренцію зі службами благоустрою", – пише Сочка.

До речі, кандидат в депутати по 221 мажоритарному округу Алла Шлапак на зустрічі з пенсіонерами роздавала кульки з подарунками.

А в аптеки міста Слов’янська, що на Донеччині, завезли подарунки від кандидата у народні депутати Азарова Олексія, сина прем’єр-міністра України. Подарунки робилися з нагоди Дня фармацевта. Кандидат подарував фахівцям набір з пляшки шампанського, коробки цукерок, упаковки чаю, вітальної листівки та кепки з агітацією за кандидата.