Про це він сказав на брифінгу, передає "Українська правда".

Мене викликали неодноразово в Адміністрацію Президента і давали конкретні вказівки щодо ухвалення рішень. Такі виклики здійснював Філатов,
— повідомив він.

Чернушенко уточнив, що, зокрема, Філатов вимагав від нього прийняти рішення про арешт майна "Укргазвидобування". На думку голови суду, законних підстав для накладення арешту на майно "Укргазвидобування" не існує.

Чернушенко також заявив, що не збирається тікати з України, якщо Верховна Рада дасть згоду на його арешт. Він попросив зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, щоб "пояснити свою позицію", передає УНІАН.

"До президента я не звертався. Але вчора телефонував першому помічнику президента і просив його записати мене на прийом до президента. Він мене вислухав і сказав, що очікуйте результату. Але я ще не отримав ніякої відповіді", — повідомив Чернушенко.

Нагадаємо, в Апеляційному суді Києва правоохоронні органи 19-20 червня проводили обшук, під час якого у голови суду Антона Чернушенка вилучили 6,5 тисяч доларів США, які він ховав під мантією.