Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

“Сьогодні важливий день. Хочу сказати головне: процес пішов - уряд Азарова у відставці. Якщо б не було Майдану – цього б не сталося. І це тільки початок!” – наголосив Кличко.

Політик відмітив, що скасування законів від 16 січня – також маленький крок. Втім, над законом про амністію ще потрібно попрацювати. Адже влада пропонує амністію тільки після звільнення мітингувальниками адмінбудівель, а фактично Майдану.

Читайте також: Хто погодиться очолити уряд — політичний камікадзе, — Балога

“Ми на це не погоджуємося! Тому завтра Рада на позачергову сесію збереться знову. Але ми розуміємо, що люди очікують набагато більше, ніж відставка уряду! Тому головним кроком стане повна зміна влади і вибори Президента!”, - підкреслив Кличко.

Водночас Кличко наполягає на поверненні до Конституції 2004 року для того, щоб влада не була сконцентрована в одних руках.

Він ще раз закликав міліціонерів переходити на бік народу.

“Я звертаюся до усіх працівників МВС, внутрішніх військ, спецпідрозділів. Сьогодні у вас немає навіть міністра - він виконує обов'язки. Тому задумайтеся, на кого з вас буде потім покладена відповідальність за насильство проти свого народу. Будьте з людьми і захищайте громадян, а не Януковича!” – сказав Кличко.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович підписав Указ “Про відставку Прем'єр-міністра України та Кабінету Міністрів України”. Втім, Арсеній Яценюк, попри пропозицію Януковича, очолити Уряд України згоди не дав.