Така заява лідера "Правого сектору" опублікована у групі організії у соціальній мережі Вконтакте.

"Останні події в Україні довели безальтернативність революційного шляху виборювання свободи, справедливості, добробуту для українського народу. На цьому тлі невиразність позиції лідерів парламентських опозиційних партій та їх боязнь провадити революцію, зобов'язує мене взяти на себе відповідальність за революційний процес та перебіг подальших подій, зокрема за те, що відбувалося в Україні, що відбувається зараз, та головне, за майбутнє нашої держави", - йдеться у повідомленні.

Ярош закликає ЗСУ, СБУ, МВС перейти на бік людей. Також він наголосив, що "Правий сектор" гарантує військовикам, працівникам СБУ та МВС безпеку і роботу в оновлених національних силових структурах.

"Я звертаюсь до всіх генералів та офіцерів ЗСУ, СБУ, МВС із закликом перейти на сторону народу та припинити кровопролиття. Ми разом маємо всі шанси стати на заваді планам Кремля розколоти нашу державу і посіяти на українській землі зерна ненависті та ворожнечу.
Ще раз наголошую: "Правий сектор" гарантує військовикам, працівникам СБУ та МВС безпеку і роботу в оновлених національних силових структурах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора ввечері в Адміністрації Президента завершився черговий раунд перемовин щодо врегулювання політичної ситуації.