Google Fit

Безкоштовний додаток вже доступний для власників смартфонів і планшетів з операційною системою Android 4.0 і вище, а також для користувачів пристроїв на Android Wear.

Google Fit дозволяє відстежувати різноманітну активність – ходьбу, біг, катання на велосипеді, встановлювати цілі й стежити за їхнім досягненням. Достатньо просто взяти з собою телефон – програма використовує "рідні" датчики пристрою. Жодних інших ґаджетів не потрібно.

Результати відображаються у вигляді графіків. Переглядати їх можна як в додатку, так і на офіційній сторінці сервісу.

Motorola Droid Turbo

Пристрій під назвою Droid Turbo має 5.2-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD та захисним склом Gorilla Glass 3. Задня кришка доступна у двох оригінальних варіантах – зі скловолокна з кевларом і з так званого "балістичного нейлону".

Крім того, смартфон має фронтальну двомегапіксельну камеру та основну на 21 Мп. Остання може писати відео у форматі 4K. Також апарат має потужний акумулятор ємкістю 3900 мА•год. У Motorola запевняють, що його вистачить на 48 годин у змішаному режимі. А ще всього після 15 хвилин зарядки батареї має вистачити на 8 годин роботи.

Модульний велосипед

EVO Urban Utility Bike обладнаний міцною асиметричною рамою, до якої можна легко прикріпляти різні "модулі" залежно від потреб власника: багажники, дорожні сумки, крила, дитяче сидіння тощо.

Також велосипед має блокування передньої осі, що особливо зручно при завантаженні. Для безпечної їзди передбачені світлодіодні ліхтарі спереду та ззаду. Також байк має рідний сталевий трос із замком.