Про це повідомляє прес-служба політика.

“Я був у контакті з офіцерами, які керували операцією з боку МВС. Спитав, чи є люди, які отримали якісь пошкодження, поранення, ми можемо надати допомогу. Відповідь була – ні, ніхто нічого не отримав. Тому з боку правоохоронців тут немає жодних не те що жертв, а навіть якихось ушкоджень”, - розповів Гриценко.

На його думку, метою нічної операції на Майдані була спроба повністю поступово звільнити Київ від мітингувальників. “Майдан би залишився тільки біля сцени як анклав, без доступу людей, продуктів, води, дров тощо”, - зауважив Гриценко.

Читайте також: Гриценко попереджає про страшніше за "тітушків" бандитське формування

“Тим більше, метро перекрите, “заміноване” чи на ремонті. Їхній план – зробити так, щоб Майдан сам по собі тихенько затух. Але цей план був зірваний”, - наголосив Гриценко.

Нагадаємо, сьогодні після першої години ночі силовики почали витісняти мітингувальників з Майдану Незалежності. Зранку вони також оточили Будинок профспілок та КМДА. Після сутичок в МВС повідомили, що під час зіткнень з демонстрантами в центрі Києва постраждали 10 правоохоронців. Водночас працівники "Беркуту" розбили вночі кільком людям голови.

Заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк на засіданні “круглого столу” розповів, що правоохоронці "демонтували барикади Євромайдану за рішенням суду, без застосування сили", а "люди на Євромайдані нападали на міліцію".