У свідченнях Присяжнюк зізнався, що розмови про те, що вони займатимуться сексом, не було, також як не було на це і згоди Оксани. Наголосив адвокат Віктор Василюк.

За словами іншого адвоката матері Макар Олександра Скоробогатова, переглянувши відеозапис допиту, можна стверджувати, що всі троє обвинувачених у справі Оксани Макар є учасниками насильницьких дій стосовно жертви.

А точніше, насильницькі дії Євгена Краснощока відбувалися з мовчазної згоди решти обвинувачених.

"Присяжнюк бачив, як Краснощок душив Оксану дротом чи кабелем білого кольору. Ставши свідком того, як Краснощок займається сексом з нібито мертвою жертвою, Присяжнюк не зупинив його і навіть нічого йому не сказав, пояснивши це станом шоку", - заявив адвокат Скоробогатов.

Захистик матері померлої дівчини наголосив, що Присяжнюк признався, що вони обговорювали свої дії. Тобто це злочинна змова з метою вбити жертву і приховати сліди вбивства, зазначає Василюк.

"На цьому відеозаписі він сам підтвердив те, що вони обговорювали з Краснощоком, куди ховати тіло, де є будівля. Тобто було обговорення цього питання і змова", - кажне адвокат Василюк.

Наступне засідання суду відбудеться 28 серпня. На ньому заслуховуватиметься відеозапис допиту третього обвинуваченого – Краснощока.

Нагадаємо, на попередньому засіданні Максим Присяжнюк зізнався, що насправді брав участь у приховуванні слідів злочину.