Honor 6 Plus

Компанія Huawei представила новий флагманський смартфон — Honor 6 Plus. Це перший апарат нового суббренду Honor, і китайці одразу позиціонують його, як конкурента iPhone 6 Plus.

Особливість новинки у наявності 3-х камер: дві з них — 8-мегапіксельні, об'єднані в основну. Така подвійна камера здатна робити фото з роздільною здатністю 13 Мп. Також вона має функцію постфокусування і вміє знімати 3D-відео. На фронтальній частині є 5-мегапіксельна камера.

Крім того, смартфон має 5.5-дюймовий дисплей, 8-ядерний процесор з тактовою частотою 1.8 ГГц і 3 Гб "оперативки". Будуть доступні дві версії — 3G з 16 Гб пам'яті та 4G з 32 Гб. Операційна система — Android 4.4 KitKat. Ціна Honor 6 Plus — від 400 доларів.

Microsoft Gestures

Компанія Microsoft випустила додаток для керування смартфонами на базі Windows Phone 8 та 8.1 за допомогою жестів. Наразі програма під назвою Gestures має чотири функції. Можна відповідати на виклики, просто приклавши смартфон до вуха; можна відключити вбудований мікрофон, поклавши апарат екраном вниз під час розмови.

Також передбачена можливість увімкнення гучномовця — достатньо перевернути телефон дисплеєм вверх. І, зрештою, можна перевести систему в режим "не турбувати", поклавши смартфон екраном вниз в неактивному стані.

У Microsoft наголошують, що деякі функції не працюють на моделях Lumia 530, Lumia 630 і Lumia 635 і обіцяють з часом розширити можливості програми.

SmartWallet

"Розумний" гаманець з Bluetooth, GPS, динаміком і батареєю. Окрім такого незвичного для портмоне оснащення, SmartWallet постачається ще й з фірмовим додатком для iOS і Android.

З його допомогою користувач може відстежити втрачений гаманець або ж активувати звуковий сигнал і знайти SmartWallet у домашньому безладі.

Вбудована батарея ємкістю 1000 міліампер/годин дозволить підзарядити смартфон — передбачені конектори Apple Lightning та microUSB. Ну і крім цього, гаманець дозволяє зберігати банкноти і до восьми пластикових карт.

На ринку SmartWallet може з'явитися вже у березні. Ціна — 115 доларів.