За її словами, ізраїльтяни готові працювати в Україні у таких сферах як сільське господарство та інформаційні технології.

"Як і в усьому світі, ізраїльтяни приходять зі своїми фінансовими рішеннями і готові боротися за залучення дешевих кредитів для українських замовників. Це можливо, це робиться. На державному рівні вже два роки працюємо над тим, щоб просунути так званий фінансовий протокол, який приведе до відкриття ізраїльського кредитного ринку для української сторони. Це призведе до отримання дешевих довгострокових кредитів", - сказала торговий аташе.

Як розповіла торговий аташе Ізраїлю, бізнесмени цієї країни позитивно оцінюють перспективи інвестицій в Україну. "Ізраїльтяни дуже хочуть впроваджувати сільськогосподарські технології в Україні. Це та країна, де невеликий поштовх може привести до великого збільшення надоїв і вироблення молочної продукції. Я вважаю це одним з перспективних напрямів співробітництва, так вважає наш бізнес-співтовариство", - сказала Аронін.

За легкістю ведення бізнесу Ізраїлю значно випереджає Україну. Так, у рейтингу Світового банку Doing Business 2012 Ізраїль займає 34 місце, тоді як Україні - 152 з 183 країн світу.