Ніна Карпачова спочатку попрямувала до голови Печерського райсуду Інни Отрош.

Раніше, дружина Валерія Іващенка Валентина Іващенко попросила Ніна Карпачову приїхати до будівлі Печерського райсуду Києва на Хрещатику і подивитися, в яких умовах відбувається судовий процес над її чоловіком.

Вона поінформувала Ніну Карпачову, що судовий процес над чоловіком відбувається у конвойній кімнаті, а не в залі судових засідань, як це має бути, що її чоловік лежить на ношах, що до цієї кімнати, крім адвокатів і прокурорів, не пустили ані родичів В.Іващенка, ані журналістів.

"Таке вперше відбувається в Україні", — сказала Валентина Іващенко, наголосивши ще раз, що очікує на негайну реакцію Ніни Карпачової на вищевказані порушення прав її чоловіка.

Нагадаємо. сьогодні близько 10 ранку у прес-службі Державної пенітенціарної служби України повідомили, що Валерія Іващенка доставили до будівлі Печерського райсуду Києва на Хрещатику в автомобілі швидкої допомоги, а не в автозаку.

Раніше через незадовільний стан здоров’я Валерій Іващенко не зміг залишити медчастину Київського СІЗО і приїхати на засідання Печерського районного суду Києва, у якому сьогодні мають повторно розпочатися відкладені дебати у його справі.