Про це повідомила прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Стріляли з Пермомайська, окупованого так званими "казаками". Особливо постраждав мікрорайон «Черемушки», вулиці Павлова та Мендєлєєва де пошкоджене житло, перебита інфраструктура. О 23-й годині бойовики обстріляли вагоноремонтний завод, пошкодивши лінії газопроводу та електропостачання. Завод фактично став, проводити роботи тут неможливо. На жаль, не обійшлося без жертв серед мирного населення. Вчора в обід внаслідок обстрілу з «Градів» загинули двоє місцевих мешканців – 75-річна жінка (снаряд влучив у будинок на вул.Павлова) та 70-річна жінка (влучення снаряду на вул.Мендєлєєва). Ще троє чоловік отримали осколкові поранення,
— розповіли у прес-службі.

Востаннє Попасну обстріляли сьогодні вранці. Зараз у місті відносно тихо. На багатьох вулицях немає світла й газу, ремонтні служби намагаються відновити системи життєзабезпечення міста.

Окрім цього, бойовики з Веселої Гори вчора відкривали вогонь по Щасті.

"Вчора увечері із систем "Град" була цілеспрямовано обстріляна теплоелектростанція, зупинено один енергоблок. До 22-ї години подачу електроенергії на контрольовану Україною територію Луганської області відновили", — зазначили в ОДА.

В населених пунктах вздовж автодороги Бахмутка (Новотошківка Попаснянського району, Кримське Новоайдарського району, а також Станиця Луганська) інтенсивність обстрілів значно знизилася. Ймовірна причина вогневого затишшя — густий туман. Тривають активні бойові дії на адміністративній межі між Луганською та Донецькою областями поблизу Дебальцевого.

До слова, луганчани виклали в мережу відео, зняті під час обстрілу Луганська 27 січня.