"І те, що ми у час подій терору в Києві виявили почерк харківських бандитів із відрізанням вух і з полосуванням сідниць, свідчить про те, що та інформація, яку нам подають, є правдою, що Кернес і Добкін основні постачальники двору його величності по кримінальних авторитетах і криміналізованих людях, які виконують найбрудніші завдання із боротьби з активістами Майдану. Це дуже схоже на правду", — каже Богословська в ефірі Громадського.ТБ.

Нардеп також розповіла, що у Харкові створений цілий пул спортивних і бійцівських клубів під назвою "Оплот", де відбуваються бої без правил у клітках.

"Там тренуються люди і платять за принесену жертву і таке інше. Це дуже серйозно. Окрім цього, зараз вони активно починають взаємодіяти із дагестанськими і чеченськими спортивними клубами й організаціями. Це дуже небезпечно", — додає вона.

Нагадаємо, днями кілька десятків молодиків напали на Євромайдан у Харкові. Молодики з битами у руках та георгіївськими стрічками на одязі атакують учасників акції біля пам'ятника Шевченку. Майже одразу отримують відсіч від самих євромайданівців.