"Руки геть від Берлусконі! Через нього Італія втратила мільйони! Меріє Рима! Підтримай не тільки українського, але й свого екс-прем'єра!", – йдеться у тексті біля фото.

За словами ж директора Департаменту роботи з інформацією та зв’язків із громадськістю Харківської міськради Юрія Сидоренка, такий плакат-звернення до муніципалітету Риму був вивішений сьогодні зранку і звернення це є відповіддю на вивішений на мерії Риму плакат на підтримку Тимошенко.

"Позавчора на мерії Рима вивісили плакат на підтримку Тимошенко. Ми вважаємо, що в Італії є свій екс-прем’єр, який також наніс багатомільйонні збитки своїй країні. Тимошенко нанесла газовими контрактами, а Берлусконі махінаціями з податками. Він, до речі, теж називає свою справу політичною. Мерія Рима сказала "а", я думаю, ми повинні відповісти", – заявив він.

Нагадаємо, напередодні на фасаді однієї з будівель Капітолійського пагорбу у Римі вивісили портрет Юлії Тимошенко з написом "Свободу для Юлії Тимошенко". Такий вчинок спрямований на підтримку ув’язненої опозиціонерки.