Про це він написав у Facebook.

“Троє з “Донбасу” – зараз у списку Самопомочі. З РПР, люстраційним комітетом і мером Львова Андрієм Садовим. Чому? Тому що ця команда нам подобається, тому що Львів і Донецьк з Луганськом повинні протягнути один одному руки і зшивати країну. Коли нас стравлюють один з одним, розповідають про бандерівців і бандитів з Донбасу - страждає вся Україна, наші кишені чистять, а закінчується все “ДНР” і “ЛНР”. Бо ця команда має чітке розуміння того, що робити далі, які закони приймати, що люстрація неминуча, якщо ми хочемо мати майбутнє для України”, - зазначив Семенченко.

Читайте також: Я виступаю за те, щоб працювала система, – Семенченко

“Від батальйону “Донбас” підуть на вибори за мажоритарними округами бійці, які вміють володіти і автоматом, і словом, патріоти, які у цивільному житті були кимось… Думаю, що після обговорення в батальйоні відправимо по мажоритарних округах кілька десятків бійців”, - розповів комбат “Донбасу”.

Як відомо, командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко наразі не прийняв рішення особисто іти на вибори від тієї чи іншої політичної сили.