"Ми розрахували, що ця кампанія обійдеться нам у 90 млн гривень, значну частину цих грошей я взяв на себе. Також дуже вдячний парторганізаціям, малому і середньому бізнесу, який узяв на себе фінансування в регіонах. Основна частина цих коштів йде на зовнішні носії, рекламу на ТБ і на підтримку штабів ", - повідомив політик.

Він також уточнив, що у партії немає ніяких олігархів, а інформація про присутність людей від відомих українських бізнесменів Ігоря Коломойського або Дмитра Фірташа серед кандидатів партії заснована тільки на тому, що "хтось із кимось знайомий".

"Останнім часом я з різних джерел отримую спекуляції про те, ніби нашу кампанію фінансує Коломойський, що частина кандидатів в депутати причетна до цієї групи, а половина - до групи Фірташа і все це звинувачення в стилі хтось з ким -то знаком і стовідсотково цей зв'язок є підставою для того, щоб говорити про фінансування", - зазначив Кличко.

Він додав, що в таких випадках хотів би почути конкретні речі, а не коментувати "чиї то думки або чутки".

До слова, у ніч на 14 вересня невідомі в Черкасах пошкодили близько двох десятків білбордів із зображенням лідера партії "УДАР" Віталія Кличка.