"Мормек нагадує мені Майка Тайсона, універсальний боєць. Це велика небезпека для мене, але я готовий прийняти виклик. Багато говорили, що Мормеку не місце в суперважкому дивізіоні. Але подивіться, яких висот він вже зумів досягти! Крім усього іншого він володіє дуже гострим розумом, і він знає, що хоче добитися титулу. У суботу ввечері за нас все скажуть наші кулаки", – сказав Кличко-молодший.

"Володимир – дуже сильний боксер. Складається враження, що у нього немає слабких сторін. Моя задача – знайти ці слабкі сторони. У мене сильна воля і сталеві нерви", – сказав Мормек.

Після поєдинку поглядів боксери потисли один одному руку.

За даними BoxingScene, на бій Кличко-Мормек 3 березня вже продали понад 35 тисяч квитків.

Нагадаємо, бій мав відбутись у грудні минулого року, однак тоді його перенесли через стан здоров'я українця.

Володар чемпіонських поясів WBA, WBO і IBF 35-річний Володимир Кличко свій останній бій провів 2 липня проти Девіда Хея в Гамбурзі, перемігши британця за очками. На рахунку боксера 59 боїв, з яких 55 завершив перемогою.

39-річний Жан-Марк Мормек, який виступав раніше в першій важкій вазі, є екс-чемпіоном світу (версія WBA 2002-2006 роки і 2007 роки, версія WBC). У листопаді 2007 року француз програв нокаутом Девіду Хею. На рингу Мормек провів 39 боїв, зазнавши 4 поразки.