"Я дуже зацікавлений в поєдинку з Повєткіним, але повинен сказати, що те, як поводиться його команда, викликає і сум, і сміх. Я не звинувачую Олександра - я чув, що він хороший хлопець. Але поведінка його людей - таких, як його промоутер, - просто сміховинна. Заяви його команди показують, що це просто несерйозні люди ", - розповів Володимир Кличко в інтерв'ю Boxingscene.com.

Український боксер не втрачає надії, що бій з Повєткіним, про який так багато говорять, врешті відбудеться.

"Я дійсно хвилююся, що мені знову доведеться даремно витрачати свій час - ми знову проведемо переговори, знову виграємо торги, а потім Повєткін і ніхто з його команди не з'явиться на прес-конференції. Мене трохи розчаровують такі думки, але я все одно з нетерпінням чекаю цього бою. Я думаю і сподіваюся, що цей бій в кінці кінців відбудеться", - додав Кличко-молодший.

"Фани боксу знають нашу з Повєткіним історію, і, як я вже говорив, я поважаю його як бійця - він олімпійський чемпіон і регулярний чемпіон WBA. Я поважаю його як бійця і як людину, хоча ніколи його не зустрічав. Але мене дуже турбує його команда. Я був дуже розчарований минулого разу, але сподіваюся, що наш бій таки відбудеться", - наголосив боксер.

Нагадаємо, Кличко і Повєткін висловили протест WBA щодо умов їхнього бою. Про незадоволення Володимира Кличка та Олександра Повєткіна умовами поєдинку та відповідні протести до Всесвітньої боксерської асоціації розповів промоутер російського боксера Калле Зауерланд.

Раніше WBA прийняла рішення щодо прохання Володимира Кличка перенести його бій з російським боксером Олександром Повєткіним. Кличку-молодшому дозволили провести добровільний захист титулу перед поєдинком з "регулярним" чемпіоном Повєткіним.

Відповідно до постанови WBA, якщо сторони боксерів знову не домовляться про бій, у разі проведення торгів гонорари боксерів розподілять наступним чином: Володимир Кличко - 75%, Олександр Повєткін - 25%.

В такій же пропорції розподіляють гонорари між звичайним чемпіоном і обов'язковим претендентом на його титул.