Ми бачили одне одного в різних ситуаціях: і на мітингах, і на барикадах, і вдень і вночі. Дякую за те, що ви зробили. Тут багато людей, для яких київська мерія вже стала домівкою. Але сьогодні ми змінили владу: українці обрали президента, кияни – обрали мера і Київраду. І нам потрібно, щоб і Київ, і країна поверталися до мирного життя і починали проводити реформи, -
цитує слова Кличка прес-служба УДАРу.

Лідер УДАРу підкреслив, що кияни обрали 120 депутатів Київради, яким потрібно проводити засідання, працювати і ухвалювати необхідні столиці рішення. А працювати немає де, оскільки приміщення Київради зайняте самооборонівцями Майдану.

Він підкреслив, що “ніхто нікого не хоче виставляти на вулицю” і запропонував людям, які зараз перебувають у Київраді і потребують житла, інше приміщення, у якому вони зможуть тимчасово розміститися.

Зазначимо, для початку повноцінної роботи мерії потрібно провести капітальний ремонт: система голосування виведена з ладу, меблі і техніка потрощені.

Нагадаємо, згідно з попередніми даними опрацювання дільниць на місцевих виборах у Києві станом на 7:25 вівторка лідер партії УДАР Віталій Кличко набирає 56,26% голосів на виборах мера столиці.