За словами самого Задорнова, він прочитав відгуки про бій Кличка і Повєткіна, тому й захотів висловити свою думку.

"У Кличка брат у президенти йде. Програти йому не можна було, а виграти, весь час борючись, він не міг. Йому доводилося використовувати всі методи, як у політиці. Як тільки він розумів, що небезпечний супротивник наближається на небезпечну відстань, йому треба було ведмедем на ньому повиснути, і тим самим вимотати. Це не бокс. Це вид політичної боротьби. Це навіть не боротьба нанайських хлопчиків", - написав Задорнов у своєму блозі.

Дивіться також: Перша поразка росіянина. Повне відео бою Кличко-Повєткін

Володимира Кличка він звинуватив також у грі на публіку, коли кожен його рух або слово наперед продумані, бо мають значення для іміджу боксера.

"А Повєткін, у якого набагато менше боїв, звичайно, поводився вельми гідно. Мені, наприклад, він дуже сподобався, і я б хотів мати такого друга. А от з братами Кличко навряд чи здружився, тому що вони західні хлопці, і для них дуже важливий піар: як встав на ваги, як зійшов з ваг, як зробив із себе культуриста, як надувся, як подивився в очі супернику - іміджмейкерство. Так, він богатир. Так, він класний боксер, але для такого класу боксера, як у нього, несолідно вішатися на супротивника таким собі піджаком великого розміру, купленим у магазині "Богатир", - додав він.

LIVE! Кличко-Повєткін. "Переміг сильніший" [Фото, Відео]

Нагадаємо, чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, IBO WBO Володимир Кличко у Москві переміг "регулярного" чемпіона світу росіянина Олександра Повєткіна.

Представник РПЦ з Москви ієромонах Димитрій (Першин) вважає, що перед боєм Олександру Повєткіну замість наколювання рун на тіло потрібно було більше тренуватись.