Як повідомляє Еспресо.TV, про оголошення Інтерполу Княжицькому стало відомо 20 березня. У зв’язку з цим він направив запит до робочого апарату укрбюро Інтерполу.

Українське бюро надало таку відповідь:

Прес-служба народного депутата заявляє, що така інформація є наклепницькою та сфальсифікованою, оскільки у день, коли нібито відбувся цей злочин, Княжицький перебував у Києві та вів телепрограму "Вечір з Миколою Княжицьким". Гостями телепрограми були Левко Лук’яненко, Микола Томенко, Мрідула Гош та інші. Програму подивилося 1,5 млн осіб.

Різниця з часом між Києвом та Пном-Пенем складає 5 годин. Час польоту від Києва до Пном-Пеня – 12 годин. Прямого авіазв’язку між цими містами не існує. За даними прикордонної служби України, у цей час Княжицький перебував в Україні.

Нагадамо, судові органи Камбоджі оголосили в розшук українського депутата від "Народного фронту" Миколу Княжицького по лінії Інтерполу. Депутат Микола Княжицький заявляє, що кримінальну справу справу проти нього у Камбоджі сфальсифікували.

Раніше народний депутат України Микола Княжицький подав до міліції заяву про погрози і тиск, інспіровані іноземними спецслужбами та російськими пропагандистами.