Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Ставили собі мету - відставка уряду. Не змогли цього добитися. Так само як і зняти з посади міністра Захарченка і перемогти у п'яти проблемних округах. Здобутків немає. У цій ситуації треба бути реалістами і мати не лише гасла, а й план. Такого в опозиції немає. Якщо створили раду Майдану, то вона мала б уже продукувати рішення. Я погоджуюся із Анатолієм Гриценком, який говорить про необхідність стратегічного курсу. Над цим вже зараз треба задуматися", - вважає експерт.

Читайте також: Євромайдан проведе загальнонаціональний з'їзд у Харкові

На думку Бодаренка, Майдан може стояти дуже довго, але це не означає, що він принесе якусь користь.

"Тут питання не в кількості проведених днів, а в якості - що він може регенерувати. Якщо не буде жодної перемови, видимого здобутку, він просто перетвориться на збільшений аналог наметового містечка, яке вже третій рік стоїть під Печерським судом. Тоді там будуть жити люди, яким це в кайф", - сказав політолог.

Він переконаний, що людина, яка запропонує усім розійтися з Майдану, може ставити крапку на своїй політичній кар’єрі.

Читайте також: Українці у більшості підтримують Євромайдан і його вимоги, — опитування

"Хтось має сказати це сакраментальне слово: "Розходимося". Але потрібно розуміти: той, хто на це наважиться, поставить крапку у своїй політичній кар'єрі. Тому кожен цього боїться. Тим більше, що частина людей на таке взагалі не погодиться. Тому треба запропонувати щось більш реалістичне, ніж Майдан, бо він не дає ніякої віддачі. Коефіцієнт його корисної дії наближається до нуля", - сказав Бондаренко.