Провладна партія активно використовує адміністративний ресурс. Приклад – відкриття парку-скверу в Подільському районі, на яке завітав сам Віталій Кличко. На запитання, кого він веде на вибори, відповів, що у його списках "кришталево чисті люди".

Кого ж веде до Київської міської ради Кличко? У списках знайшлись "знакові" імена. Андрій Білозір – син екс-нардепа та куми Петра Порошенка Оксани Білозір. Брати Володимир та Олександр Гончарови – підлеглі одіозного подружжя Герег. Перший є заступником генерального директора, а другий — юрисконсультом мережі гіпермаркетів "Епіцентр", що належить екс-секретарю Київської міської ради Галини Гереги та екснардепа-регіонала Олександра Гереги.

Ще одне знайоме ім’я — Олександр Пабат, який свого часу очолював у Київраді фракцію "Громадський Актив Києва". ГАК входив до промерської більшості тодішнього очільника столиці Леоніда Черновецького, коли корупція у столиці сягнула нечуваних висот.

Схоже, серед кандидатів на місця у Київраду чимало людей, яким добре жилося за будь-якої влади. І правила гри вони змінювати не будуть. Не вигідно. Про "кришталево чистих" кандидатів від Блоку Петра Порошенка на місцеві вибори — далі дивіться у відео.