"Іміджу клініки "Шаріте" нанесено невиправну шкоду, але у даному випадку зіграли свою роль інтереси державної політики. Це очевидно", - переконаний нардеп.

Колесніченко додав, що хвороба Тимошенко - це ніщо, як спекуляція. А діагноз, який їй ставили, вже вичерпав всі строки. Він наголосив, що це підтверджує відео, на якому екс-прем’єрка у взутті на високих підборах.

До того ж, за словами народного обранця, Тимошенко провела скільки зустрічей, що не під силу навіть деяким здоровим дипломатам.

"За весь цей час вона провела таку кількість зустрічей, яку навіть здоровий дипломат не в змозі витримати – 300 – 400 годин перемовин з послами, з іноземними дипломатами, з іноземними депутатами, зі своїми представниками фракції – це абсурд!", - заявив він.

Колесніченко також припускає, що діагноз Юлії Тимошенко - це політичне замовлення.

Нагадаємо, джерело у посольстві України в Німеччині повідомило, що лікарі з німецької клініки "Шаріте" прибудуть до ув’язненої Юлії Тимошенко 14 жовтня, аби знайти подальші підстави для перебування екс-прем’єрки у лікарні . Головний лікар Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" Михайло Афанасьєв повідомив, що Тимошенко знову відмовилась здавати кров на аналіз.