В.о. президента Турчинов поводить себе таким чином, ніби мріє про дострокове припинення своїх тимчасових повноважень. Коли розходитись, Майдан вирішить самостійно. Працюйте, шановні. Повне перезавантаження влади, реабілітація політв'язнів, заборона ПР та КПУ та тотальна люстрація. І це лише початок”, - написав Данилюк у Facebook.

“Пам'ятаючи гіркий смак зрад 2005 року, “Спільна Справа” не збирається залишати Майдан та зайняті нами будівлі до звільнення та реабілітації всіх політв'язнів, призначення на 25 травня не лише президентських, а й парламентських виборів, виборів до місцевих рад, визнання злочинними організаціями та заборони діяльності ПР та КПУ”, - додав він.

Лідер “Спільної справи” також заявив, що він вимагає “негайно переобрати наявний склад Центральної виборчої комісії і розпочати розслідування причетності членів ЦВК до масових фальсифікацій, що мали місце на парламентських виборах 2012 року”.

Він зауважив, що “на адресу “Спільної справи” надходять погрози від парламентської опозиції… з вимогами припинити протест”.

Нагадаємо, координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк перебуває в Лондоні. Данилюк розповів, що покинув Україну, аби його не затримали, однак припиняти координувати дії "Спільної справи" він не збирається. Зауважимо, Данилюк потрапив до бази осіб, яких розшукує міліція.