"Перший рік, як його не стало, я себе переконувала, що це був нещасний випадок. А коли почала аналізувати, з'явилися думки, що все могло бути сплановано. Справу закрили, але залишилися питання", - сказала Давидова.

"Чому після вироку вирішили знищити всі особисті речі? Наштовхує на роздуми плутанина у свідченнях учасників. Крім того, до цих пір невідомі імена всіх учасників полювання, крім тих, які були у всіх на слуху", - сказала вона.

"Для мене незрозуміло, чому про те, що трапилося повідомили лише ввечері? Мені подзвонили і сказали про трагедію о п'ятій вечора. Коли я приїхала до Ізюму, його вже оперували. Потім і лікар "швидкої", і в лікарні говорили, що він весь час перебував при свідомості, так чому ж йому не дали телефон, щоб він подзвонив?", -зазначила вона.

"Для мене важливо інше: чому відразу не сказали правду про те, що трапилося, а почали фантазувати, нібито вовк перебігав дорогу і все сталося в машині", - сказала Давидова.

"Мені важко повірити, що під час полювання Євген Петрович міг зірватися з лінії і побігти, тому що він був дуже дисциплінованим мисливцем", - наголосила Давидова.

"Я лише одного разу була з ним на полюванні. Незважаючи на те, що ми нічого не підстрелили, він розповідав, як правильно себе вести, тримати рушницю, що робити. Останнім часом все частіше з'являються думки, що все це було сплановано і Завальний був випадковою людиною, на яку це звалили", - сказала Давидова.

"Думаю, для всіх нас події там залишаться таємницею, як і смерть Григорія Кирпи та Юрія Кравченка", - підкреслила Давидова.