Про це він сказав у коментарі "Українській правді".

Ми домовилися із президентом і прем'єром, що Мірошник не буде проводити перевірки в "Укртранснафті",
— повідомив Коломойський.

"Загальна позиція — залучити до цього процесу компанії великої четвірки. І нехай вони перевіряють. А потім по закінченню перевірки роблять висновки", — розповів він.

"І якщо порушень не буде виявлено, то я вважаю, Лазорко потрібно нагородити. Тому що він зберіг цю нафту, за те, що він - патріот. Але в компанію він більше не повернеться, він ображений на цю ситуацію, але ми такого цінного кадра знайдемо куди прилаштувати", — додав Коломойський.

Нагадаємо, увечері 19 березня голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей прибув в офіс "Укртранснафти" у Києві. Олігарх розповів про "рейдерське захоплення "Укртранснафти", вилаявшись перед тим на журналіста "Радіо Свобода".

Раніше наглядова рада ПАТ "Укртранснафта" відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління з 19 березня.Юрій Мірошник тимчасово здійснюватиме повноваження голови правління "Укртранснафти" з 19 березня 2015 року до 10 серпня 2015 року.

Крім того, 19 березня парламент ухвалив за основу і в цілому проект закону "Про акціонерні товариства" (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством). Цим документом депутати остаточно позбавили Коломойського контролю над "Укранафтою".