"Права на це майно не маю наміру відстоювати, а на відшкодування матеріальної шкоди - маю намір", - заявив він на прес-конференції.

Коломойський також зауважив, що в Криму у нього "не так і багато майна, а в Москві майна взагалі немає". Він уточнив, що у нього немає ніяких санаторіїв і будинків відпочинку в Криму. За його словами, його команда давно позбулася всього непотрібного майна, "яке потім може зробити з нас заручників".

Я підготував один позов з приводу аеропорту Бельбек. Там я брав участь в акціонерному капіталі. І коли його конфіскували, я написав листа Дмитру Анатолійовичу Медведєву, така процедура юридична. Протягом шести місяців він повинен буде повідомити, чи готовий він відшкодувати мені мої збитки,
- зазначив Коломойський.

Після цього позов буде поданий до Гаазького трибуналу з комерційних питань.

Ну там невелика сума, по-моєму мільйонів п'ятнадцять доларів,
- зауважив голова Дніпропетровської ОДА.

"Сума позовів до Гаазького трибуналу, які я бачу на сьогоднішній день - до двох мільярдів доларів. Але це в перспективі", - сказав Коломойський.

Повернуть, не повернуть – яка різниця, а нерви потріпаємо,
- зауважив він.

Нагадаємо, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський заявив, що не має наміру створювати будь-які політичні проекти і брати участь у виборчій кампанії.