Майбутній Photoshop

Малювати, редагувати фото і відео, накладати фільтри – все це можна буде як за допомогою спеціальних інструментів, так і пальцями у нових версіях Photoshop, Illustrator та Premiere.

Своє програмне забезпечення Adobe планує встановлювати практично на всі пристрої Microsoft, зокрема планшети Surface та ігрові консолі Xbox.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo анонсувала планшет з нетипово великим дисплеєм та вбудованим проектором. Ґаджет під назвою Yoga Tablet 2 Pro має 64-розрядний 4-ядерний процесор Intel Atom Z3745 з тактовою частотою 1,86 ГГц. Крім того, є 2 Гб "оперативки", 32 Гб вбудованої пам'яті, камери на 8 та 1.3 мегапікселі. Працює все під управлінням операційної системи Android 4.4 KitKat.

Основна особливість планшета – вбудований міні-проектор, який формує зображення діагоналлю до 50 дюймів. Для перегляду фільмів стане в нагоді якісна аудіосистема JBL 2.1 (з двома динаміками і підсилювачем нижніх частот).

Як запевняє виробник, при безперервній роботі проектора акумулятора вистачає на 4 години, а без нього – на 15 годин. Орієнтовна ціна Lenovo Yoga Tablet 2 Pro – 500 доларів.

Камера-перископ

Новинка Re Camera має компактні розміри і форму перископа, завдяки чому її зручно тримати. У корпус вбудований спеціальний сенсор, який розуміє, коли пристрій беруть в руку, і автоматично вмикає живлення.

Новинка вміє робити 16-мегапіксельні фото, знімати відео у форматі Full HD та Slow Motion.

Камера не має ні видошукача, ні екрана, є лише дві кнопки. Одна – для фотографування і відеозапису, інша – для вибору режимів. Всі інші налаштування та фокусування здійснюються за допомогою мобільного додатку, є версія для Android та iOS. З'єднання зі смартфоном відбувається через Wi-Fi.