Про це на своїй сторінці у Facebook написав політолог Вадим Карасьов.

Нападки на Михайла Охендовського у ЗМІ є класичною технологією "чорного піару", вважає експерт. При цьому він ставить під сумнів ефективність таких дій.

Навряд чи це істотно допоможе Корбану в його виборчій кампанії за чернігівською мажоритаркою. У Березенка більше шансів. Хоча б тому, що у Корбана безліч біснесово-сумнівних епізодів та історій ще з часів первісного нагромадження капіталу в Дніпропетровську,
— зазначає Карасьов.

На його думку, після звинувачень на адресу голови ЦВК варто очікувати інформаційні атаки на суди Чернігівської області.

Не зламавши Охендовського, у Корбана та його помічника Філатова буде один вихід. Використовуючи досвід рейдирування, діяти через місцеві суди... Будучи людьми раціональними і хижими, вони розуміють, що при будь-якому рішенні судів, переможця може назвати ЦВК. Ну а в ЦВК сьогодні — орденоносний Охендовський,
— наголошує політолог.

Таким чином, представники "дніпропетровської" команди не тільки намагаються фальсифікувати вибори в 205-му окрузі, вважає Карасьов, а й випробовують технологіі для компанії Бориса Філатова на виборах мера Дніпропетровська.

Нагадаємо, 26 липня на 205-му мажоритарному окрузі в Чернігові відбудуться довибори до Верховної Ради України. Всього для боротьби за крісло народного депутата зареєструвалися 127 кандидатів. У тому числі представник групи "Приват" Геннадій Корбан і голова Держуправління справами Адміністрації Президента Сергій Березенко.