"Щойно закінчився обстріл гаубицями місця дислокації частин батальйону "Донбас". Батальйон разом з окремою ротою мотострілків, і ротою "Дніпро" вже шостий день утримує місто. Змушені були відійти з правого боку, тепер утримуємо ліву половину міста", - повідомив він у Facebook.

Семенченко розповів, що з міста вивезли трьох поранених і одного вбитого.

"За цей час військовослужбовців ЗСУ не ввели взагалі, а інші частини ввели в абсолютно недостатній кількості, хоча мені достовірно відомо, що всі накази міністром внутрішніх справ віддані", - додав він.

Командир батальйону "Донбас" наголосив, що його бійці взяли 2/3 міста і відбивали танкові атаки весь тиждень, вони готові воювати далі.

Вийти - покрити себе ганьбою, на це ми підемо тільки у крайньому випадку

"Але ми тепер навіть не бачимо ворога. Вони не з'являються і луплять хлопців здалеку. Техніка, міномети, "Гради" і так далі. Вийти - покрити себе ганьбою, на це ми підемо тільки у крайньому випадку. Сьогодні я відправив в Іловайськ журналіста, щоб люди знали правду. Все не так райдужно, як кажуть по ТБ", - наголосив він.

За словами Семенченка, негайно необхідно ввести додаткові частини у місто і розсунути кільце блокпостів.

"Коридор для входу в місто абсолютно нами контролюється і "пробиватися" до нас не треба. Треба просто увійти. Важку техніку почали отримувати", - наголосив він.

До слова, у районі населеного пункту Ровеньки Луганської області сили АТО знищили до 40 одиниць бронетехніки, три ЗРК "Стріла 10" та до 500 російських найманців.