"Сьогодні, в День миру і праці, я зняла свою кандидатуру. Я вважаю, що ці вибори перетворилися на змагання окремих політиків, і фактично розколюють країну. Особисто я йшла на вибори для того, щоб зробити все для соціального захисту наших громадян. Але статус кандидата в Президенти заважає займатися цим повною мірою", - написала вона у Facebook.

За словами політика, вона повністю присвятить себе соціальному захисту людей.

"Зовсім скоро я знову поїду на Південний Схід, туди, звідки я родом, де зараз ситуація напружена до межі. І буду допомагати тим, хто у цей складний час залишився без підтримки держави", - додала Королевська.

Вона також пообіцяла віддати гроші, які планувалося витратити на виборчу кампанію, пенсіонерам, ветеранам, людям з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям.

"Життя 25 травня не закінчується. Все тільки починається І головне питання - якою буде наша країна після виборів. Чи будуть мільйони наших співвітчизників відчувати захищеність і впевненість у завтрашньому дні", - додала екс-міністр.

Як повідомляє "Інтерфакс", Королевська вже подала до ЦВК заяву про зняття своєї кандидатури на виборах в президенти України.

Від інших кандидатів у президенти на цей час заяви про відмову від участі у виборах не надходило.

Довідка: Згідно з календарним планом, 1 травня в 00:00 завершується термін для подачі заяв кандидатами в президенти про зняття своєї кандидатури з реєстрації. ЦВК не пізніше 2 травня має затвердити форму текст виборчого бюлетеня по вибори президента.

Нагадаємо, ще вчора видання "Корреспондент" поширювало інформацію, що Наталія Королевська вирішила зняти свою кандидатуру з виборів президента України.

Раніше народний депутат, лідер руху "Юго - Восток", екс-регіонал Олег Царьов під час засідання Координаційної ради Громадського руху "Південний Схід" зробив заяву про те, що він знімає свою кандидатуру з президентських виборів. Однак заяву до ЦВК так і не подав.

Кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін також не виключав можливості відмови від участі у виборах. Але й він не подав відповідної заяви.