Про це вона заявила сьогодні після вироку Роману Ландіку, повідомляє "Восточный вариант".

"Я і Дарина побоюємося за себе враховуючи усі образи, сказані на нашу адресу", - сказала Коршунова.

Однак, наймати собі охорону Коршунова не збирається.

У той же час, адвокат Ландіка Юрій Березовський вважає, що Коршуновій не варто боятися Ландіка чи його сім'ї.

"Якщо вона буде жити далі так, як і жила до цього часу, то це її особисті проблеми. З боку Романа Володимировича і його сім'ї, природно, ніколи, не було погроз і не буде", – сказав Березовський.

Як відомо, 19 січня Романа Ландіка визнали винним у побитті Марії Коршунової влітку минулого року. За рішенням суду, він отримав 3 роки позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки.

Після цього Ландік відпустили одразу з залу суду.

Нагадаємо, 4 липня вночі в ресторані "Баккара" в Луганську депутат Луганської міськради Роман Ландік побив Марію Коршунову.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Романа Ландіка за частиною 3 статті 296 — хуліганство Кримінального кодексу України. Його оголосили в розшук і затримали в Краснодарі у Росії.

21 вересня Романа Ландіка екстрадіювали з Росії до України для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня — етапували до Луганська. 26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив Романа Ландіка під вартою до виголошення вироку. 31 жовтня стало відомо про те, що Роман Ландік і Марія Коршунова підписали мирний договір.

Протягом судового процесу Ландік зривав судові засідання.