Про це повідомив лідер парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем’якін. Він додав, що синці зафіксували дві зміни медиків. Разом з тим він висловив побоювання, що ці дані можуть знищити.

"Вона зафіксувала те, що зробили ці люди (побої, синці і гематому) перед так званою комісією цієї установи, тобто, перед медиками, і вони занесли цю інформацію, все ж таки думаючи про майбутнє, в її особисту картку. Ця картка є, і, як мені відомо, її ще не знищили, але її можуть знищити. Юлія Володимирівна засвідчила це і перед однією зміною, і перед другою, яка заступила в понеділок", — заявив Андрій Кожем’якін.

Він висловив переконання, що, незважаючи на побиття і поганий стан здоров’я, щодо Юлії Тимошенко готується ще один акт насилля — примусове доставлення до зали суду 28 квітня. Він також додав, що всі нардепи від "БЮТ-Батьківщини" збираються в цей день бути присутніми у суді.

Лідер фракції додав, що Тимошенко письмово повідомила суд про те, що вона за станом здоров’я не може брати участі в його засіданнях.